Час для ароматерапії: як вибрати аромадифузор для дому?

Трендом останніх років є аромадифузори для дому. Чим вони відрізняються від аромаламп, ароматних свічок та інших товарів для ароматизації приміщень?

Аромадифузор – це флакон зі скла з витягнутою горловиною, який заповнений ароматичною олією. У нього вставляються дерев'яні палички, які виготовлені з різних пористих матеріалів (наприклад, очерету або бамбука).

Італійські аромадифузори для дому Dr. Vranjes

Головна особливість аромадифузора для дому полягає у способі поширення аромату. Суміш ефірних олій не нагрівається і процес випаровування відбувається за кімнатної температури. Аромамасло поступово просочує палички та поширює прекрасний аромат по всьому будинку.

Застосування паличок з пористої деревини дозволяє контролювати інтенсивність випаровування ароматичного масла, а разом з цим і швидкість поширення аромату.

За наявності аромадифузора у спальні, вітальні, кухні чи будь-якому іншому приміщенні, проблеми з неприємними запахами просто не виникнуть. Крім того, вибравши ароматичну композицію, що сподобалася, ви не тільки отримаєте можливість насолодитися витонченим ароматом, але і забезпечите собі гарний настрій на весь день.

Кращі італійські ароматизатори для дому

У Харкові, Києві, Одесі та інших містах України найбільшою популярністю користуються товари для ароматизації приміщень від відомих італійських брендів:

  • Le Cult 1944. Аромати цього бренду створять у вашому домі приємну атмосферу, зробивши звичну обстановку ще більш комфортною і затишною. Стильний дизайн аромадифузора легко впишеться в будь-який інтер'єр, а вишуканий аромат не дозволить залишитися байдужими.
  • Dr. Vranjes. Аромати неймовірних поєднань. Ароматичні композиції від цього виробника передають атмосферу величі та багатства. Неймовірні аромати Dr. Vranjes дуже розслаблюють, створюють приємне відчуття легкості та пробуджують приємні емоції. А ще вся продукція бренду є абсолютно гіпоалергенною.
  • Acqua Delle Langhe. Ці аромати створив італійський парфумер Альберто Аветта. Першими його витворами були три композиційні аромати: Cannubi, Arborina, Villero. Всі вони пов'язані між собою цитрусовою свіжістю, але дуже різні за змістом. Згадані ароматичні композиції досі виробляються на ринку парфумованої продукції для дому, привертаючи увагу своїм зовнішнім виглядом та витонченим ароматом.
  • Teatro Fragranze Uniche. Доволі молодий бренд, творці якого надихалися творчістю Сілено Келоні. Кожна ароматична композиція Teatro Fragranze Uniche – це самовіддана праця, величезна кількість аромамасел та чудові аромати, що вражають своєю стійкістю та неймовірними пахощами.

Бажаєте познайомитися з кращими італійськими виробниками дифузорів для дому та іншої ароматичної продукції для приміщень прямо зараз? Тоді не втрачайте час, переходьте в наш електронний каталог і вибирайте аромат, що сподобався.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]